Welkom bij Van Breden Veevoeder- en kunstmesthandel.

 

Van Breden is ‘groot’ geworden met veevoeder voor agrarische ondernemers en particulieren. Daar hebben we dan ook bijzonder veel voor in huis. U kunt via Product info bij ons bestellen en tevens aangeven of u het wilt laten bezorgen of dat u gezellig even bij ons binnenloopt om het te halen.

 

Zoals u van ons gewend bent: uw belang is ons belang! Wist U dat: wij ook trampolines verkopen, en kunstgrastegels? Zelfs vijverfolie? Voercontainers, landhekken, nagenoeg alles voor paarden, konijnen, kippen, etc? Zowel in groot- als kleinverpakking? Dat we niet alleen regulier voer verkopen, maar ook een biologisch assortiment hebben? En dat we ook vele verschillende soorten medische supplementen kunnen leveren? Maar ook speciaal voer voor bijvoorbeeld sportpaarden, en dan ook nog verschillend voer voor zowel spring- als dressuurpaarden, kortom, het complete assortiment van Pavo.

 

En dat we ook brandstoffen en smeermiddelen hebben, waarvan een gedeelte op voorraad. Ook dit genre vindt u onder Product info. Het is gewoon teveel om op te noemen, dus wij nodigen u uit om u te laten verrassen! Mocht het toch zo zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt, is het zeer goed mogelijk dat wij het voor u kunnen bestellen.