Weergave BTW:

De groothandel voor de agrariër

De rijdende winkel komt bij u langs

Bij Van Breden doen we er alles aan om onze afnemers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Sinds 2020 is collega Mark dagelijks op pad met de rijdende winkel. En die is niet te missen met onze herkenbare blauwe kleur.

Mark bezoekt aangesloten agrariërs circa elke 3 weken. Hij voorziet u van alle benodigdheden voor het bedrijf. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig. U bepaalt zelf wat u op dat moment nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan producten voor uierverzorging, klauwverzorging of melkziekte.

Het gemak van een agrarische groothandel, maar dan op uw eigen erf!

Extra gemak, geen extra kosten

Profiteer met de rijdende winkel van extra gemak en snelle levering. Uiteraard zonder bijkomende kosten. In de verkoopbus heeft Mark alle veelgebruikte artikelen op voorraad. Mist er iets? Dan zorgen we voor een snelle nalevering.

Snel kennis maken? Vul dan uw gegevens hieronder in. Mark komt dan zo spoedig mogelijk bij u langs:

Populaire producten

Al 65 jaar #TROTSOPDEBOER

Compleet pakket voor de melkveehouderij

De basis van ons bedrijf is het assortiment ForFarmers voeders. Dit is een breed en kwalitatief voerassortiment waarmee we voorop kunnen lopen in de melkveehouderij. Daarnaast hebben we een uitgebreid dienstenpakket afgestemd op het melkveebedrijf.

Diensten

Regionaal en dichtbij

Simpelweg voer leveren is voor ons geen doel op zich. De inspanningen van onze specialisten zijn erop gericht om uw positie als veehouder te versterken en uw bedrijfsrendement te verhogen. Daarbij profiteren onze klanten van de omvang en kennis van ForFarmers, dat bijvoorbeeld ook de veiligheid van al onze producten garandeert en borgt. En als regionaal georiënteerd bedrijf zijn wij toch heel dichtbij. Door deze regionale aanpak zijn we in staat om heel snel te reageren op uw wensen!

Ondernemer onder ondernemers

Van Breden Voeders, dealer van ForFarmers, is dé partner van de ondernemende veehouder. Een stabiele factor, die continuïteit en vernieuwing biedt:
  • met gedreven mensen die weten waarover ze praten;
  • met accountmanagers waarmee u als ondernemers onder elkaar kunt sparren over uw bedrijfsontwikkeling;
  • met specialisten die u gericht adviseren op (voer)technisch gebied.
  • Voor u betekent dit persoonlijk contact, specialistische kennis en een kritisch klankbord met oog voor uw rendement.
Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: