Weergave BTW:

VH Meganyl beschermkleed

66,00297,00 Incl. BTWVanaf 66,00 excl. btw

(€79,86 incl. 21%btw)

VH Meganyl beschermkleed

Meganyl Beschermkleden zijn ontworpen om uw kuil en gewikkelde balen te beschermen tegen externe invloeden zoals vogels, ratten, hagel en takken. Gemaakt van eerste keus HDPE zonder regeneraat, deze kleden zijn UV-gestabiliseerd, eenvoudig te hanteren en kunnen meerdere jaren worden gebruikt, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing bieden voor de bescherming van uw waardevolle landbouwproducten.

66,00297,00 Incl. BTWVanaf 66,00 excl. btw

(€79,86 incl. 21%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
SKU N/A Categorie

Productomschrijving

Hoge Kwaliteit en Duurzaamheid

Meganyl Beschermkleden zijn vervaardigd uit hoogwaardige eerste keus HDPE-materialen zonder regeneraat. Dit zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen UV-stralen, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik in de buitenlucht.

Veelzijdige Toepassingen

Deze beschermkleden zijn niet alleen perfect voor het bedekken en beschermen van uw kuil, maar zijn ook uiterst geschikt voor het beschermen van gewikkelde balen gras en pakken stro. Ze zijn dus veelzijdig inzetbaar op uw boerderij of landbouwbedrijf.

Gebruiksvriendelijk

Het doek is licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Het kan eenvoudig worden vastgemaakt met UV-gestabiliseerde garen en is goed opvouwbaar voor gemakkelijke opslag. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt het product ideaal voor boeren die zoeken naar een efficiënte manier om hun voer en andere landbouwproducten te beschermen.

Kosteneffectieve Bescherming

Een van de grootste voordelen van het Meganyl Beschermkleed is dat het kostbare schade aan uw kuil en andere landbouwproducten voorkomt. Het kleed gaat vele jaren mee, waardoor u op de lange termijn bespaart op vervangingskosten en potentiële verliezen door schade.

Eigenschappen

Gewicht N/B
Afmeting

10 x 10 meter, 10 x 12 meter, 10 x 15 meter, 10 x 20 meter, 12 x 15 meter, 14 x 16 meter, 15 x 18 meter, 4 x 15 meter, 6 x 10 meter, 6 x 15 meter, 8 x 10 meter, 8 x 15 meter, 9 x 10 meter, 9 x 15 meter

Kleur

Zwart

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: