Weergave BTW:

Blockit Klauwlijm Navulverpakking 210ml- Complete Set voor Klauwverzorging bij Koeien

82,60 Incl. BTW82,60 excl. btw

(€99,95 incl. 21%btw)

Blockit Klauwlijm Navulverpakking 210ml- Complete Set voor Klauwverzorging bij Koeien

Ontdek de handige Blockit Klauwlijm Navulverpakking, speciaal ontworpen voor het gemakkelijk en effectief plakken van houten klosjes onder de klauwen van koeien. Deze complete set bevat alle benodigdheden voor een goede klauwverzorging, inclusief klauwlijm, mengtips en klauwblokjes. Werkt het beste samen met de Blockit doseerpistolen.

82,60 Incl. BTW82,60 excl. btw

(€99,95 incl. 21%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

 • * Gratis verzending – zie voorwaarden
 • * Scherpe prijzen
 • * Diverse bezorgmethoden
 • * Advies op maat
 • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
SKU A-AH-HOO-01004 Category

Productomschrijving

Met de Blockit Klauwlijm Navulverpakking heeft u alles wat u nodig heeft voor doeltreffende klauwverzorging binnen handbereik. Deze handige set is speciaal samengesteld om het plakken van houten klosjes onder de klauwen van koeien eenvoudig en efficiënt te maken, en werkt het beste in combinatie met de Blockit doseerpistolen.

Kenmerken:

 1. Complete Klauwverzorgingsoplossing: De Blockit Klauwlijm Navulverpakking biedt een complete set met alle essentiële benodigdheden voor het plakken van houten klosjes onder klauwen van koeien. Hiermee kunt u klauwproblemen effectief aanpakken.
 2. Hoogwaardige Klauwlijm: De navulverpakking bevat 2x 210 ml Blockit klauwlijm. Deze klauwlijm is snelhardend en sterk, wat bijdraagt aan duurzame klauwverzorging.
 3. Efficiënte Uitharding: De Blockit klauwlijm heeft een uithardingsperiode van slechts 28 seconden. Dit betekent dat u snel en effectief kunt werken, wat vooral handig is bij het behandelen van meerdere koeien.
 4. Geurvrije Formule: De klauwlijm is ontwikkeld zonder dampen en geuren, waardoor het een comfortabele en aangename werkomgeving biedt tijdens het klauwverzorgingsproces.
 5. Handige Doseeroptie: De bijgevoegde mengtips en de mogelijkheid om de klauwlijm met een speciaal doseerpistool te verwerken, maken het aanbrengen van de lijm nauwkeurig en efficiënt.
 6. Economische Set: De navulverpakking is geschikt voor 10 tot 12 behandelingen, wat het een kosteneffectieve oplossing maakt voor regelmatige klauwverzorging.

De Blockit Klauwlijm Navulverpakking werkt het beste samen met de Blockit doseerpistolen. Dit geoptimaliseerde systeem biedt een naadloze en precieze toepassing van de klauwlijm, wat bijdraagt aan een nog effectievere klauwverzorging. Of u nu een professionele veehouder bent of gewoon verantwoordelijk bent voor de zorg van uw koeien, deze complete set, in combinatie met de doseerpistolen, biedt een betrouwbare en praktische oplossing voor duurzame klauwverzorging. Vertrouw op de kwaliteit van Blockit voor het welzijn van uw kudde en de gezondheid van hun klauwen.

Let op, doseerpistool niet inbegrepen bij deze set

Eigenschappen

Gewicht 2 kg
Afmetingen 15 × 25 × 15 cm
EAN-code

8717154825435

Merk

Doeldier

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: