BTW-weergave
Kom langs in de winkel. Geopend van maandag t/m zaterdag. Bekijk openingstijden
Weergave BTW:

Flybuster Trap 6 l. excl. bait

19,22 Incl. BTW19,22 excl. btw

(€23,26 incl. 21%btw)

Flybuster Trap 6 l. excl. bait

Natuurlijke en zeer effectieve vliegenbestrijding

19,22 Incl. BTW19,22 excl. btw

(€23,26 incl. 21%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
EAN: 8005831063905 SKU H-FLYB5000 Categorie

Productomschrijving

Natuurlijke en zeer effectieve vliegenbestrijding
Vliegen zijn veroorzakers van irritaties en stress bij mens en dier. Een scala aan producten zijn beschikbaar voor op de dieren in de stal. Zou het niet mooier zijn de vliegen te gevangen voordat ze van buiten naar binnen komen?! Dat kan met de unieke FlyBuster Trap rondom de stal en de  Flybuster Garden. Dé natuurlijke barrière tegen de meeste soorten vliegen en zorgt voor een vliegenreductie tot wel 90%.

 
FlyBuster
Ontworpen uit een combinatie van internationale studies en onderzoeken om oplossingen te ontwikkelen om vliegen te voorkomen op boerderijen, stallen, etc.. 

Hoe werkt het?
Gedurende de dag zijn de vliegen in loodsen, stallen en/of gebouwen te vinden om voedsel te zoeken (mest, veevoer en organische stoffen in het algemeen). ‘s Nachts verlaten de vliegen deze ruimtes op zoek naar perfecte omstandigheden om te rusten. Bij het verplaatsen van dag naar nacht worden de vliegen aangetrokken door de onweerstaanbare geur van de in de FlyBuster aanwezige lokstof en zullen ze de val binnen vliegen. De lokstof is op basis van gefermenteerde gist en ingrediënten uit de voedingsindustrie.  De bijzondere en gepatenteerde ‘one way’ openingen van de FlyBuster zijn zo ontworpen dat wanneer de vliegen naar binnen zijn gevlogen ze niet meer kunnen ontsnappen. De gevangen vliegen zullen gaan verteren in de val en zorgen hierdoor voor een nog hogere aantrekkingskracht op nieuwe vliegen.

De FlyBuster Trap 6 liter exclusief lokstof
FlyBuster Trap is een innovatief product tegen vliegenoverlast en boekt enorme successen in Europa. De FlyBuster is uitvoerig getest en de resultaten zijn verbluffend. De eerder genoemde ‘one way’ openingen zorgen ervoor dat gevangen vliegen niet kunnen ontsnappen.

Wordt geleverd excl lokstof.  Klik hier voor bait/lokaas (FLYB5240).


 
De val
Plaats de 6 stuks ‘one way’ openingen op juiste wijze in de val. Vul de val met 240 gram lokstof en voeg 6 liter water toe. Monteer de deksel en plaats de FlyBuster Trap op 1,50 meter hoogte. Houdt hierbij rekening met een afstand van 10-15 meter tot het object dat vliegenvrij moet blijven. De onderlinge afstand bij gebruik van meerdere vallen bedraagt 15 meter. Het is belangrijk dat de val in de zon en uit de wind staat (bijv. niet bij ventilatoren). De FlyBuster Trap is klaar voor gebruik!
 

 
Wanneer de Flybuster Trap vol zit met vliegen is het mogelijk m.b.v. een zeef de vliegen te verwijderen en eventueel weer water toe te voegen.

Effectief tot wel 60 dagen! 

HERBRUIKBAAR/NAVULBAAR
Wanneer de val is uitgewerkt leegt u de Flybuster en kunt u deze weer met nieuwe lokstof en water vullen (Klik hier voor nieuwe bait/lokaas). De inhoud mag gewoon via het huisvuil worden afgevoerd.

Voordelen
• Efficiënt: vermindert de overlast van vliegen met 80% / 90%.
• Milieuvriendelijk (groen): geen effect op het milieu, niet giftig.
• Economisch: voordelig in gebruik ten opzichte van andere systemen.
• Eenvoudig in gebruik: kant en klare toepassing, klaar voor gebruik.
 
Mengverhouding
40 gram bait per liter water.
 
Succes gegarandeerd nationaal en internationaal!

Eigenschappen

Gewicht 0,51 kg
Afmetingen 31 × 29,5 × 22,5 cm
EAN-code

8005831063905

Merk

Flybuster

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: