BTW-weergave
Kom langs in de winkel. Geopend van maandag t/m zaterdag. Bekijk openingstijden
Weergave BTW:

Slakken Barriere Atapulgic 1500G.

7,43 Incl. BTW7,43 excl. btw

(€8,99 incl. 21%btw)

Slakken Barriere Atapulgic 1500G.

Een effectieve natuurlijke barrière voor slakken. Beschermt groenten en siergewassen tegen slakken op een milieuvriendelijke manier. De slakken zullen niet langs de barrière gaan.

7,43 Incl. BTW7,43 excl. btw

(€8,99 incl. 21%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
SKU 191287 Categorieën ,

Productomschrijving

Eigenschappen
Atapulgitic clay is een effectieve natuurlijke barriëre en beschermt al uw groenten en siergewassen tegen slakken op een milieuvriendelijke manier. De korrels zijn actief tegen alle soorten naaktslakken en huisjesslakken.

Atapulgitic clay is een natuurlijk mineraal dat geen chemische stoffen bevat. De zeer bijzondere rood/bruin minerale klei bezit een hoge capaciteit om water op te nemen. Dankzij de hoge water opname creëert Atapulgitic clay een zeer droge en onaantrekkeljike ondergrond voor slakken. Wanneer slakken door de Atapulgitic clay barrière willen breken en met de klei in aanraking komen, kiezen slakken een andere route.

Gebruiksaanwijzing
Pas het product toe wanneer schade rond uw groente- of siergewassen optreedt. Het kan direct op de grond of in potten worden gestrooid.

Voor planten in potten: Zorg ervoor dat de slakken niet meer op de plant zitten of heirbij dicht in de buurt zijn. Indien dit wel het geval is, de slakken handmatig verwijderen. Strooi vervolgens voldoende korrels in.

Voor planten in de volle grond: Zorg ervoor dat de slakken niet meer op de plant zitten of hierbij dicht in de buurt zijn. Indien dit wel het geval is de slakken zoveel mogelijk handmatig verwijderen. Leg op afstand van 2 tot 3 cm, van de planten, een strook korrels om de planten in dit gebeid te isoleren. Hou hierbij een strook van ongeveer 2,5 cm aan.

Onderhoud
Atapulgitic clay korrels zijn langdurig effectief, maar na regen is het raadzaam om een aantal korrels, bovenop de bestaande korrels, bij te strooien. Wanneer de korrels uitdrogen vallen deze niet uit elkaar, maar blijven de korrels actief. Wanneer de barrière wordt onderbroken, door bijvoorbeeld schoffelen, moet de barrière weer worden aangevuld. Als de Atapulgitic clay korrels niet langer nodig zijn, kunt u deze door de grond mengen. Dit verbetert de bodemconditie door een verbeterde structuur en porositeit.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

ACTIE: 20% korting (t/m 29 juni 2020)

Eigenschappen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 8 × 18 × 26 cm
EAN-code

8712171016651

Merk

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: