Weergave BTW:

Teunisbloemolie P/P 50Ml.

18,67 Incl. BTW18,67 excl. btw

(€20,35 incl. 9%btw)

Teunisbloemolie P/P 50Ml.

Olie met het meervoudig onverzadigde vetzuur GLA. Voor in- en uitwendig gebruik.

18,67 Incl. BTW18,67 excl. btw

(€20,35 incl. 9%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
SKU 200546 Category

Productomschrijving

Olie met het meervoudig onverzadigde vetzuur GLA. Voor in- en uitwendig gebruik.

Teunisbloemolie is rijk aan omega 6-vetzuren. Deze omega 6-vetzuren zijn ‘essentieel’, dat wil zeggen dat dieren ze niet zelf kunnen aanmaken. Omdat deze vetzuren onmisbaar zijn in een evenwichtige diervoeding is het belangrijk deze (indien nodig) aan te vullen. Teunisbloemolie is rijk aan de meervoudig onverzadigde vetzuren GLA (gammalinoleenzuur) en LA (linolzuur). GLA is belangrijk voor onder meer de slijmvliezen, huid en hormonen. Linolzuur komt voor in meerdere plantaardige oliën, maar teunisbloemolie is een van de weinige oliën die ook een hoge concentratie GLA bevat. Een gezond dier zet een gedeelte van de linolzuur uit teunisbloemolie zelf om in GLA.

Teunisbloemolie kan ook uitwendig worden toegepast om de huid te verzachten en te verzorgen en is voedend en beschermend voor de huid. De olie kan worden gebruikt bij een droge, schilferige en kriebelige huid.

Samenstelling
– Teunisbloem: is voedend en beschermend voor de huid. De olie kan worden gebruikt bij een droge, schilferige en kriebelige huid.
– Vitamine E: beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en is bekend omdat het de huid helpt herstellen. We maken gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E en niet van de synthetische, de natuurlijke vorm heeft namelijk een beter effect. Deze sterke antioxidant gaat ook oxidatie in het flesje tegen waardoor het op een natuurlijke manier langer goed blijft.

Toepassing
Inwendig: 2 maal daags 25 druppels door het voer. Bij duidelijke verbetering overgaan op het onderhoudsgebruik en 1 maal daags bovenstaande hoeveelheid toedienen. 20 druppels = 1 ml

Uitwendig: 1-2 maal daags aanbrengen.

Ook verkrijgbaar voor hond en kat (artikelnummer 200545)

Eigenschappen

Afmetingen 3 × 3 × 10 cm
EAN-code

8716378060219

Merk

Doeldier

Gerelateerde producten

Scroll naar top

Kies uw prijsweergave: