Weergave BTW:

Ataxxa 1250/250Mg. 4 Pip. Hond 10-25Kg.

28,87 Incl. BTW28,87 excl. btw

(€31,47 incl. 9%btw)

Ataxxa 1250/250Mg. 4 Pip. Hond 10-25Kg.

Spot on oplossing voor de behandeling/ preventie van vlooien bij honden van 10-25 kg.

28,87 Incl. BTW28,87 excl. btw

(€31,47 incl. 9%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
EAN: 5909991257231 SKU 12052 Category

Productomschrijving

Ataxxa spot on oplossing voor de behandeling en de preventie van vlooien bij honden. Een éénmalige behandeling voorkomt vlooienbesmetting gedurende vier weken. Tevens heeft het een antivoedende en afwerende werking tegen teken, zandvliegjes, muggen en stalvliegen.

Toediening:
Neem een pipet uit de verpakking. Houdt de pipet recht op. Tik op het smalste deel van de pipet om te verzekeren dat de inhoud in zich in het wijde deel van de pipet bevindt. Draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om de zegel te verbreken en het dopje opnieuw verwijderen.

Voor honden van meer dan 10 kg lichaamsgewicht: Terwijl de hond stil staat, de gehele inhoud van de pipet gelijkmatig op vier plaatsen op de rug van schouder tot staartbasis aanbrengen. Op elke plek de haren uit elkaar drukken totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp zachtjes om een gedeelte van de inhoud direct op de huid te druppelen. Breng niet teveel op één enkele plaats aan; anders kan een deel van de oplossing van de zijde van de hond aflopen. Orale opname door het likken van de toedieningsplaats moet vermeden worden.

Werkzame stoffen: Permethrine en Imidacloprid

Let op: Het diergeneesmiddel blijft doeltreffend als het dier nat wordt. Echter frequente/langdurige blootstelling zou de werkzaamheid kunnen verminderen. Afhankelijk van de vlooieninfectiedruk, kan het noodzakelijk zijn de behandeling te herhalen. Het interval tussen twee behandelingen moet 4 weken zijn. Aanbevolen wordt om alle honden in een huishouden te behandelen. Andere huisdieren zouden ook met een ander geschikt diergeneesmiddel behandeld moeten worden.

Niet gebruiken bij pups van minder dan 7 weken of minder dan 10 kg lichaamsgewicht.

Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Inhoud:4 pipetten voor honden met een gewicht van 10-25 kg

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Eigenschappen

Afmetingen 4 × 10 × 20 cm
EAN-code

5909991257231

Doeldier

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: