Weergave BTW:

Msm Pa/Po 500G.

20,60 Incl. BTW20,60 excl. btw

(€22,45 incl. 9%btw)

Msm Pa/Po 500G.

Een klassieker: poeder met organisch zwavel.Zwavel is een structurele bouwstof voor alle bindweefselstructuren zoals nagels en hoeven, botten, gewrichten en de vacht.

20,60 Incl. BTW20,60 excl. btw

(€22,45 incl. 9%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
EAN: 8716378000420 SKU 131900 Categorie

Productomschrijving

Een klassieker: poeder met organisch zwavel.

MSM (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch zwavel die aanwezig is in alle levende organismen. Het komt in kleine hoeveelheden in de voeding voor. De stof is echter relatief vluchtig en verdwijnt gemakkelijk wanneer het voedsel wordt bewerkt (bijvoorbeeld verhit voor verwerking in biks) of langdurig wordt opgeslagen.

Zwavel maakt onderdeel uit van vitamine B1 en biotine. Biotine is toepasbaar voor het in stand houden van een normale vachtstructuur. Zwavel is een structurele bouwstof voor alle bindweefselstructuren zoals nagels en hoeven, botten, gewrichten en de vacht. In het lichaam kan MSM gebruikt worden voor het vormen van bepaalde zwavelhoudende aminozuren zoals methionine en cysteïne. Deze zijn betrokken bij de spijsvertering en het energiemetabolisme.

Samenstelling
100% zuivere Methylsulfonylmethaan
1 gram MSM bevat 0,34 gram organisch zwavel: heeft verschillende belangrijke functies en één daarvan is om ervoor te zorgen dat stoffen uit de cel kunnen worden afgevoerd. Zwavel maakt onderdeel uit van de structuur van enzymen. MSM is hierdoor te gebruiken voor het behoud van een goede gezondheid. Ook maakt zwavel onderdeel uit van de B-vitaminen thiamine (B1) en biotine. Deze vitaminen heeft het lichaam nodig bij de omzetting van glucose in energie. MSM levert bouwstoffen voor de zwavelhoudende aminozuren methionine, cysteïne en taurine.

Toepassing
1 maal daags 1 volle maatschep door het voer. Poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen.
Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft. 1 volle maatschep (met kop) = 10 gram.

Eigenschappen

Afmetingen 9 × 10 × 12 cm
EAN-code

8716378000420

Merk

Doeldier

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: