Weergave BTW:

Hedric Legkorrel – zak 20kg – Compleet Voer voor Optimaal Legresultaat

13,76 Incl. BTW13,76 excl. btw

(€15,00 incl. 9%btw)

Hedric Legkorrel – zak 20kg – Compleet Voer voor Optimaal Legresultaat

Ontdek ons hoogwaardige Voedzame Legkippenkorrel, het ideale complete voer voor legkippen. Met zorg samengesteld om te voorzien in alle voedingsbehoeften van uw kippen voor een optimaal legresultaat.

13,76 Incl. BTW13,76 excl. btw

(€15,00 incl. 9%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

  • * Gratis verzending – zie voorwaarden
  • * Scherpe prijzen
  • * Diverse bezorgmethoden
  • * Advies op maat
  • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
EAN: 8714765907475 SKU 0F-91691 Categorie

Productomschrijving

Onze Voedzame Legkippenkorrel is een volledige en uitgebalanceerde voedingsoplossing, speciaal ontwikkeld voor legkippen. Met uiterste precisie samengesteld, zorgt dit voer ervoor dat uw kippen in al hun voedingsbehoeften worden voorzien, wat resulteert in gezonde en productieve kippen.

Kenmerken:

  1. Complete Voeding voor Legkippen: Deze korrel is ontworpen als een alles-in-één voeding voor uw legkippen. Elk aspect van hun voedingsbehoeften is zorgvuldig overwogen om een optimaal legresultaat te ondersteunen.
  2. Ongerantsoeneerd Voeren: Het voer kan ongerantsoeneerd worden aangeboden, zowel aan kippen met vrije uitloop als aan hen zonder. Dit geeft uw kippen de vrijheid om te eten wanneer ze dat willen.
  3. Aanvullend Grit voor Oudere Dieren: Voor oudere kippen is het aanbevolen om extra grit ter beschikking te stellen. Dit bevordert een gezonde spijsvertering en helpt bij het vermalen van voedsel in de maag van de kippen.
  4. Selectieve Opname Niet Mogelijk: Dankzij het fijngemalen karakter van de grondstoffen voor het persen is selectieve opname door de kippen niet mogelijk. Hierdoor krijgen alle kippen een uniforme en evenwichtige voeding.

Deze Voedzame Legkippenkorrel is een resultaatgerichte keuze voor zowel commerciële pluimveehouders als liefhebbers van thuisdieren. Door de zorgvuldige formulering wordt verzekerd dat uw legkippen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven en regelmatig te leggen.

Voed uw kippen met vertrouwen en geniet van de voordelen van dit complete en hoogwaardige voer. Van jonge hennen tot volwassen legkippen, dit product ondersteunt hun welzijn gedurende hun hele levenscyclus. Zorg ervoor dat uw kippen de beste voeding krijgen en haal het beste legresultaat uit uw pluimvee.

Kies voor onze Voedzame Legkippenkorrel en investeer in de gezondheid en prestaties van uw kippen. Met dit voer bent u verzekerd van een betrouwbare en voedzame voedingsbron die aan de specifieke behoeften van legkippen voldoet, ongeacht hun leefomstandigheden.

Eigenschappen

Gewicht 20 kg

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: