Weergave BTW:

Hedric Legmeel Rood – zak 20kg – Compleet Legvoer voor Intensere Eierdooierkleur

13,76 Incl. BTW13,76 excl. btw

(€15,00 incl. 9%btw)

Hedric Legmeel Rood – zak 20kg – Compleet Legvoer voor Intensere Eierdooierkleur

Ontdek Hedric Legmeel Rood, het perfecte complete legvoer voor uw legkippen. Met zorg samengesteld om te voorzien in alle voedingsbehoeften, inclusief een intensere rode dooierkleur. Geschikt voor zowel vrije uitloop als niet-uitloop kippen.

13,76 Incl. BTW13,76 excl. btw

(€15,00 incl. 9%btw)

Wat kunt u van ons verwachten

 • * Gratis verzending – zie voorwaarden
 • * Scherpe prijzen
 • * Diverse bezorgmethoden
 • * Advies op maat
 • * Betaal eenvoudig via: iDeal, PayPal of PIN
EAN: 8714765907505 SKU 0F-91693 Categorie

Productomschrijving

Hedric Legmeel Rood is het resultaat van nauwgezet vakmanschap en expertise. Het is een complete voedingsoplossing die speciaal is ontworpen om aan alle voedingsbehoeften van legkippen te voldoen. Met een geoptimaliseerde formule zorgt dit voer niet alleen voor de welzijn van de kippen, maar ook voor eieren met een prachtige rode dooierkleur.

Kenmerken:

 1. Voedzaam en Evenwichtig: Elk korreltje van Hedric Legmeel Rood is doordrenkt met een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen. Deze nauwkeurige formulering ondersteunt de kippen op elke fase van hun legcyclus.
 2. Ongerantsoeneerd Voeren: Of uw kippen nu vrije uitloop hebben of niet, dit voer kan ongerantsoeneerd gevoerd worden. Dit betekent dat uw kippen zelf kunnen bepalen wanneer ze willen eten.
 3. Intensere Rode Dooierkleur: Het geheim achter de diepe, intense rode kleur van de dooier zit in de speciale samenstelling van dit voer. Met extra toegevoegde bétacaroteenbronnen wordt de kleur van de eierdooier op natuurlijke wijze versterkt.
 4. Stimulatie van Darmwerking: Het walsenstoelmeel in dit voer heeft een positief effect op de darmwerking. Een gezonde darmfunctie betekent dat de kippen voedingsstoffen effectiever opnemen.
 5. Geschikt voor Alle Fasen: Hedric Legmeel Rood kan vanaf ongeveer 18 weken leeftijd aan de kippen worden gevoerd. Dit betekent dat u uw kippen een voedzaam dieet kunt geven vanaf het moment dat ze klaar zijn om te beginnen met leggen.
 6. Rijke Darmwerking en Vitaliteit: De grove, vezelrijke structuur van dit voer stimuleert niet alleen het scharrelen, maar ook een optimale darmwerking. Dit draagt bij aan de vitaliteit van uw kippen en hun langdurige legactiviteit.

Hedric Legmeel Rood is de keuze voor legkippenhouders die alleen het beste voor hun kippen willen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de doordachte samenstelling maken dit voer niet alleen voedzaam, maar ook bevorderlijk voor de intensere kleur van eierdooiers en de algehele vitaliteit van uw kippen. Voed uw kippen met de expertise van Hedric en geniet van kwaliteitseieren met een prachtige rode dooierkleur.

Eigenschappen

Gewicht 20 kg

Gerelateerde producten

Scroll naar boven

Kies uw prijsweergave: